„Ön választ, mi segítünk” pályázati felhívás

A Tesco immár negyedszer hirdeti meg „Ön választ, mi segítünk” pályázati programját. Az áruházlánc programjára ezúttal is közösségépítő pályázatokat vár, de most minden körzetben támogatni kívánja az első három helyezett pályázót. A helyi kezdeményezéseket támogató pályázaton a Magyar Adományozói Fórum és az Ökotárs Alapítvány szakmai partnerként segíti az áruházláncot a pályázat lebonyolításában.

A felhívásra ismét várják a civil szervezetek jelentkezését, valamint olyan közösségi csoportok, társaságok kreatív, közösségépítő ötleteit is, akiknek anyagi támogatásra lenne szükségük. A pályázók 2018. március 29-ig jelentkezhetnek országosan 61 körzetben; pályázataikat három kategóriában adhatják be:

  1. helyi közösség környezetének megszépítése,
  2. oktatás, képességfejlesztés, valamint
  3. az egészséges életmód, egészségmegőrzés kialakítását célzó kezdeményezések.

A szakértői bírálat során körzetenként három kiemelkedő projekt juthat tovább a szavazási szakaszba, a Tesco pedig ezúttal valamennyi, az áruházi szavazásra bejutó kezdeményezést díjazza: az áruházlánc vásárlói szavazhatják meg, mely pályázók nyerjék el a 400 000 forintos támogatást, és kik kapják a 200, valamint a 100 ezer forintos hozzájárulást közösségépítő ötletük megvalósításához.

A Tesco egyúttal szeretne abban is segíteni, hogy minél több, a közösség fejlődését szolgáló, izgalmas pályamunka készüljön, ezért az érdeklődő szervezetek és közösségi, baráti társaságok számára workshopokat szervez, melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt. A pontos időpontokkal, valamint helyszínekkel kapcsolatosan a mellékelt meghívóban található bővebb információ.

A pályázati programról és a jelentkezésről további információk érhetők el az alábbi weboldalon: https://tesco.hu/kozosseg